A Tanulókör Szakosztály meghívója

Kedves Tagtársaink!

A Neveléstudományi Egyesületben elindult, és most a Magyar Pedagógiai Társaság szervezeti alegységeként létrehozott Tanulókör Szakosztályban szervezett programokra küldjük ezt a meghívót.

Két eseményt szervezünk rövid időn belül:

1. Rehó Anna Dr.Ph.D. a kárpátaljai (ukrajnai) óvódaügy helyzetéről, az ottani szakmáról és életkörülményekről fog beszámolni 2013. szeptember 17-én, kedden 18.00 órától az ELTE PPK Kazinczy u. 23-27. sz. alatti épületében, Trencsényi László tanszéki szobájában, a 304-esben.

Rehó Anna személye nem pusztán a téma miatt érdekes, hanem ő ukrán létére tanult meg magyarul, és rendkívül sok magyarországi kollégának is segítette kárpátaljai (ukrajnai) konferencia-részvételét, és nagyon sokat tesz az ukrán-magyar (szakmai) kapcsolatokért. Magyarországi tartózkodásának mostani oka: sikeres pályázata nyomán a múzeumpedagógiát tanulmányozza (Torgyik) Judit témavezetése mellett.

Rehó Anna beszámolója után kerül sor a Neveléstudományi Egyesület 2013. évi elismerő okleveleinek átadására.

2. 2013. szeptember 24-én 16.00 órától az ELTE PPK Kazinczy u. 23-27. sz. alatti épületének 207. sz. tantermében Kozma Tamás lesz az MPT Tanulókörének vendége, aki “Összehasonlító pedagógia alulnézetből” címmel, az 1980-as években tett hosszú indiai szakértői útjáról fog beszámolni.

Mindkét beszélgetésre szívesen látjuk, részvételére számítunk.

Üdvözlettel:

Karlovitz János Tibor és Torgyik Judit

Kategória: Tanulókör Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?