Egykori tanárképzős hallgatók találkozója Miskolcon

Kedves Egykori Hallgatóink!

A Miskolci Egyetem Tanárképző Intézete egy szakmai munkával egybekötött baráti találkozót szervez az Önök számára. Régebbi hagyományunkat felújítva arra törekszünk, hogy időről időre találkozzunk azokkal a volt hallgatóinkkal, akik tanárként, pedagógiai kutatóként-fejlesztőként dolgoznak, vagy az élet más területein elhelyezkedve továbbra is érdeklődnek az iskolázás és a pedagógia világa iránt.

A program igény szerint, a jelentkezők számának és konkrét kéréseinek függvényében válik véglegessé. Egyelőre azt tervezzük, hogy a Miskolcon végzett tanárok számára egy szakmai műhelymunkát, lazán megkötött kerekasztal-beszélgetést szervezünk. (Ez az ún. „garanciális szakszerviz” hagyományunk felújítása.) Emellett tudományos kutató, szakmai fejlesztő munkakörben dolgozó egykori tanítványaink köréből klasszikus tudományos-szakmai előadókat is várunk, hívunk.

Rendezvényünket a jelentkezők igényeinek függvényében úgy szervezzük, hogy az tíz óra erejéig beszámítható legyen a pedagógusok továbbképzési kötelezettségeibe. Illetve – kellő számú jelentkező esetén – a doktori iskolák által is elfogadott tudományos konferenciaszekciót is kialakítunk. Mindemellett pedig helyet és időt biztosítunk a kötetlen beszélgetéseknek, a régóta nem látott ismerősökkel való találkozásnak.

A szakmai és baráti találkozón az Intézet jelenlegi dolgozói mellett, a kerekasztal-beszélgetés moderátoraként részt vesz Trencsényi László is!

A rendezvény társszervezője: Magyar Pedagógiai Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén megyei tagozata

Időpont: 2013. november 23. szombat, 10-16 óra

Helyszín: Miskolc-Egyetemváros, C/2. épület

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvényen frissítőket felszolgálunk, emellett fakultatív és önköltséges alapon, közösen megebédelünk.

(A regisztráció határideje: november 15.)

Bármilyen kérdés, probléma esetén készséggel állunk rendelkezésére. Elsődleges kapcsolattartó a könyvtárosunk, Szurmainé Éva: szurmi@gmail.com.

Várjuk jelentkezését!

Kategória: B-A-Z Megyei Tagozat Borsod Műhely | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?