beszámoló és munkaterv

A szomatikus nevelési szakosztály munkáját 2011-ben a szakemberképzéshez kapcsolódó, a gyakorlatban felmerülő problémák feltárása, tapasztalatok gyűjtése, új módszertani megoldások keresése témák köré szervezte az alábbi programokkal:

 

  • 2011. január 7. Az éves munkaterv megbeszélése. Helyszín: ELTE TÓK
  • 2011 márciusában a szomatikus nevelési szakosztály tagját Dr. Csányi Tamás adjunktust, szakosztályunk titkárát felkérték a NAT Testnevelés – és Sport Munkacsoport munkájában való részvételre. A szakosztály tagjai közül többen is bekapcsolódtak a munkába.
  • A 2011.november 17-én megrendezésre került az ELTE PPK-n OKTATÁS A SPORTBAN – SPORT AZ OKTATÁSBAN II. szakmai   konferencia – A testnevelés és az iskolai sport – címmel. Szakosztályunkat kettő felkért előadó képviselte. Dr. Csányi Tamás előadásának címe: A testkultúra, a testnevelés az új Nemzeti Alaptantervben és a kerettantervekben. Tihanyiné dr. Hős Ágnes előadásának címe: Kihívások a tanító-és óvóképzésben az új közoktatási és felsőoktatási törvények koncepciója alapján.

 

 

Budapest, 2012-02-03

 

 

                                                            Tihanyiné Dr. Hős Ágnes

                                                             szakosztályvezető

 

 

 

 

 

A szomatikus nevelési szakosztály 2012. évi munkaterve

 

 

 

1.      2012. január 4-i ülésén a beszámoló elfogadása és a 2011. év munkatervének elkészítése. Helye: ELTE TÓK Kiss János altb. u. 40.

2.      Folytatjuk konferenciasorozatunkat tanítók és testnevelést tanítók részére Az alsó tagozatos testnevelés megújításáért címmel. Ideje: 2012. június 4. Helye: ELTE TÓK Kiss János altb. u. 40.

3.      Országos Gyógytestnevelés Konferencia. Ideje: 2012. április 15. Helye: ELTE TÓK Kiss János altb. u. 40.

 

 

Budapest, 2012-02-03

 

                                                                       Tihanyiné Dr. Hős Ágnes

                                                                            szakosztályvezető                               

 

Kategória: Szomatikus Nevelési Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?