Czakó Kálmán Dániel felhívása

A Magyar Pedagógiai Társaság Megelőzési Szakosztályának tagjai és munkatársai 2019 nov. 16-án Budapesten (Kazinczy u. 17-23.) az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Tanárképző Karának Intézményében műhelyfoglalkozáson, valamint november 23-án a Magyar Tudományos Akadémia Veszprémi Székházában az MTA Veszprémi Neveléstudományi Szakbizottságának konferenciáján egy jelentkezés alapján kialakuló program szerint vehetnek részt. A Meghívottak utazási lehetőségük és munkabeosztásuk szerint maguk döntik el, hogy melyik helyszínen vesznek részt a közös munkában. 

Két lehetőséget biztosítunk a munkában való további részvétel érdekében. A két lehetőség egyenlő értékű részvételi szándékot jelent. Az előadásokat könyvsorozatunkban publikáljuk.

A két hely közül a budapesti műhelyfoglalkozás a szakosztályi munkát helyezi előtérbe és a szakosztályi vezetőségválasztást is tárgyként tűzi ki (mindössze 10 percben), a veszprémi akadémiai konferenciánk tovább viszi a budapesti választás eredményét és a távlati programszervezést is tárgyalja (kb. 40 percben).

Budapesti műhelyfoglalkozásunk időtartama: 10.00-14.00.

Veszprémi Konferenciánk időtartam: 10.00-15.00.

Kérem, hogy a Meghívottak adjanak választ: 1.előadást tart-e (témáját jelölje meg, ha még nem jelölte meg, időtartama 15 perc), 2. melyik helyszínen lesz jelen, vagy mindkét helyszínre eljön, 3.melyik helyszínen tart előadást, 4. a preventív tudásanyag további előkészítése során is kapcsolatban marad velünk?

A helyszín programját a résztvevők jelenlétre adott válasza után tudom megküldeni.

CzKD

Kategória: Prevenciós Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?