Dienes Valéria az abszolút pedagógusok körében (?)

Kedves Barátunk!
Nem kevés egyeztetés után sikerült érdekes helyszínt és időpontot találni az abszolút pedagógusokról szóló beszélgetésfolyamunk következő alkalmára.
Dienes Valéria, az orkesztika hazai meghonosítója, táncpedagógus, író és filozófus (Babits Mihálynak regényben is megörökített hőse) a beszélgetés tárgya. Értő kutatója Boreczky Ágnes (ELTE PPK) vezeti be a beszélgetést.
A találkozó helyszíne a budapesti Műcsarnok, ahol utolsó hetét kezdi a “Rejtett történetek” című igen jelentős művelődéstörténeti kiállítás, mely az “életreform”-törekvések tárgyi és szellemi megvalósulását, társadalmi jelenségvilágát mutatja be, örömünkre és értelemszerűen – pedagógiatörténeti fókuszban. Itt a beszélgetésünk hősnője tartalmas méltatást és dokumentációt kapott.

Ezért választottuk e szokatlan helyszínt. Javaslatunk, hogy a kiállítás egészére is szánjon időt (s hát: belépődíjat), de 11 órakor az előcsarnokban találkoznánk mindenképp s együtt találnánk meg azt a termet, ahol beszélgetni is tudunk.
A komfort biztosításáról tárgyalunk a Műcsarnok vezetésével is, de ehhez tudnunk kell, hány főre számíthatunk. Kérjük, jelezd vissza érkezési szándékod. Január 13-án találkozunk!
 
Várakozással
MPT Kiss Árpád Műhely (Abszolút pedagógusok munkacsoport)
 
ui. Visszajelzésedet azért is kérjük, mert, bármi változás esetén értesíteni szeretnénk.
 
A találkozó természetesen nyilvános
Képtalálat a következőre: „Dienes Valéria”
Kategória: Kiss Árpád Műhely | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?