Edith Kroeber előadása

AZ EGYETEMI TANULÁSSZERVEZÉSRŐL, AZ OKTATÓK TÁMOGATÁSÁRÓL ÉS A MÓDSZERTANI ALAPOKRÓL A NÉMET FELSÖOKTATÁSBAN

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet és a Magyar Pedagógiai Társaság Felsőoktatási, Felnőttképzés és Didaktikai szakosztályai szeretettel meghívják az Intézet Felnőttképzési Műhely foglalkozására, amely 2017. március 22-én, szerdán 16.00 órakor lesz az ELTE PPK 203. termében. (1075 Budapest Kazinczy u. 23-27.)

A műhely keretében Edith Kroeber német vendégoktatóval beszélgetünk a német műszaki felsőoktatás innovatív képzők-képzése programjairól, a felsőoktatásban a tanítás-tanulási folyamatról való gondolkodás változásairól.

Edith Kroeber pszichológus, 2009 óta a  Stuttgarti Egyetem Továbbképző Központjának (Center for Higher Education and Lifelong Learning (zlw) igazgatója, aki felsőoktatás-pedagógiai innovációkat végzett a Stuttgarti Egyetemen, és kiemelkedően fontosnak tartja az egyetemi oktatás professzionalizációjának fejlesztését. Érdeklődése kiterjed az egyetemi tanítás fejlesztésére, az intergenerációs tanítás-tanulás kérdéseire, a művészet és tudomány kapcsolatára, az egyetem szociális felelősségére.

Minden érdeklődőt várunk a magyar nyelvű beszélgetésre. A részvétel ingyenes, kérjük, részvételi szándékát jelezze az fti@ppk.elte.hu  email címen.

Kategória: Didaktika Szakosztály, Felnőttképzési Szakosztály, Felsőoktatási Szakosztály, Nem MPT-s hírek, közlemények | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?