ELMARAD az ÖPSZ december 8-ai ülése!

Kedves ÖPSZ Tagtársaink!

Ezúton tisztelettel tájékoztatjuk és elnézést kérünk minden kedves Tagtársunktól, 2016. december 8-ra, e hét csütörtök 15 órára tervezett szakosztályi ülésünk elmarad párhuzamos rendezvény miatt, megértésüket köszönjük. Két előadónktól Dr. habil Kálmán Anikótól és Pogátsnik Mónikától ezúton külön mély elnézést kérünk, és köszönjük rugalmasságukat, hogy januárban meghallgathatjuk az előadásaikat. A következő szakosztályi ülés 2017.  januárban lesz, a pontos dátumról a meghívót küldeni fogjuk.

Két dokumentumot mellékelünk ezúton. Az egyik kedves törzstagunk Dr. Kovács Ilma Tanárnő a XVII. eLearning Fórum ihlette legfrissebb írását Évfordulók címmel. A másik dokumentum pedig Szakosztályunk posztere, mely az MPT 125. évfordulója alkalmából készült.

A Magyar Pedagógiai Társaság felé ezúton is nagyon köszönjük az esetlegesen elmaradt 2016 és az esedékes 2017 évi tagdíjak rendezését.

Bank neve: OTP
Bankszámlaszám: 11708001-20025854
Átutalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni: ÖPSZ tagdíj 2016 és/vagy 2017
A tagsági díj alapösszege: 2.000 Ft/év
Diákoknak, nyugdíjasoknak: 500 Ft/év

A feltüntetett tagsági díjakon felül további támogatás adható a Szakosztálynak, amellyel ha megtisztelik a Szakosztályt, ezúton is külön köszönünk.

Nagyon kellemes ünnepi készülődést , majd Békés Boldog Karácsonyt, Boldog Új Esztendőt Kívánunk!

Üdvözlettel:

Dr. Tóth Péter
szakosztályi elnök

Dr. Benedek András
tiszteletbeli elnök

Lőrincz Éva Anna
titkár

Kategória: Összehasonlító Pedagógiai Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?