Emlékeztető

Magyar Pedagógiai Társaság Tanulókör Szakosztály

tisztújító üléséről

A Magyar Pedagógiai Társaság Tanulókör Szakosztálya 2017. december 23-án, 14.00 órai kezdettel tartotta meg a küldött-közgyűlés előtti tisztújító gyűlését.

A szakosztály elnöke, Dr. Torgyik Judit beszámolt az elmúlt években végzett munkáról, a sokoldalú és színes tevékenységekről. Ezt követően megszavazták a szakosztályi tisztségek újraértelmezését. Ezek szerint az eddigi társelnöki funkciót megszüntették.

Ezután kerül sor a titkos szavazásra. A jelenlevők egyhangúan, tartózkodás és ellenszavazat nélkül Dr. Torgyik Juditot újraválasztották, mint szakosztályi elnököt, alelnöknek pedig megszavazták egyhangúlag, tartózkodás és ellenszavazat nélkül Dr. Karlovitz János Tibort. Döntöttek arról is, hogy a szakosztályt a küldött-közgyűlésben Dr. Torgyik Judit szakosztályi elnök képviselje (esetleges akadályoztatása esetén pedig a szakosztály alelnöke).

A tisztújítást követően Dr. Torgyik Judit szakosztályi elnök ismertette a következő időszak terveit. Dr. Keszthelyi András annak a kérésének adott hangot, hogy a Tanulókör Szakosztály üléseire és programjaira 2018-tól intézetében kerüljön sor. Így a programok várhatóan az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar Szervezési és Vezetési Intézetében, a Népszínház utcában lesznek.

Budapest, 2017. december 23.

Dr. Torgyik Judit
Elnök
MPT Tanulókör Szakosztály

Kategória: Tanulókör Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?