Emlékeztető a Felnőttképzési Szakosztály 2018. évi küldöttgyűlést előkészítő üléséről

2017. október 17. 18.00 óra
Helye: Don Bosco Szakközépiskola
Jelen voltak: Benedek András, Kraiciné Szokoly Mária, Vedovatti Anildo, Somogyi Zsuzsa, Csoma Gyula, Zachár László, Juhász Ágnes, Pap Anna
Távolmaradását jelezte: Benke Magdolna, Hegyi-Halmos Nóra, Kovács Balázs, Bánhidyné Szlovák Éva, Pecze Tibor Bors, Kocsis Mihály, Kovács Ilma, Koltai László, Molnár György, Pethő László, Schindler Rózsa, Sepsi Zsigmond, Tóth Péter, Urbán Kristóf.

Napirend:
1) Az ülés előtt megtörtént a tagnévsor pontosítása. Ennek eredményeként megállapítható, hogy a 88 nyilvántartott tag közül e mailben 24 tagtársunk nem érhető el, velük a kapcsolatot postai úton tartjuk.
2) Személyi kérdések


• Mivel várható volt, hogy az ülésre többen nem tudnak eljönni, ezért azok körében, akik távolmaradásukat előre jelezték Zachár László telefonon tájékozódott a tagság véleményéről a szakosztály tisztségviselőinek ujraválasztása, meghosszabbítása, vagy új tisztségviselők választása ügyében. Az ülésen megállapítottuk, hogy a jelenlévő tagok és a telefonon nyilatkozók megerősítették Kraiciné Szokoly Mária elnöki és Vedovatti Anido titkári megbízatását és elégedettségüket fejezték ki nevezett személyek munkáját illetően.
• A jelenlévők a 2018. évi küldöttgyülésre az alábbi személyeket választották meg: Kraiciné Szokoly Mária, Vedovatti Anildo, Somogyi Zsuzsa, Juhász Ágnes, Zachár László, Benke Magdolna, Benkei Kovács Balázs, Bánhidyné Szlovák Éva.
• Delegált jelölése a Szakmai Kollégiumba: Kocsis Mihály, Németh Balázs
• Javaslat a Jelölő Bizottságnak az MPT elnökség tagjaira: elnök: Benedek András, ügyvezető elnök: Trencsényi László, alelnökök: Kraiciné Szokoly Mária, Villlányi Györgyné, Fábry Béla,
• Felügyelő Bizottság tagjai: Novák István, Benkei Kovács Balázs
• Szakmai Kollégium válaszható tagjaira: Molnár György, Tóth Péter, Mészáros Attila,

3) Egyebek: Kraiciné beszámolt az Ünnepnapok a felnőttkori tanulásért 2017’ eddig megvalósult eseményeiről és örömét fejezte ki, hogy a rendezvények sikeresen folynak.
2017. október 20.
A jegyízőkönyvet készítette

Kraiciné Szokoly Mária
hitelesítette: Vedovatti Anildo

Kategória: Felnőttképzési Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?