Emlékeztető – a Vezetői Kollégium ülése utáni elnökségi ülésről

2018. 02. 09. BME Q épület . I. emelet

Jelen voltak: Benedek András, Somogyi Zsuzsa, Kraiciné Szokoly Mária, Bősze Anikó, Szenes György, Fábry Béla, Trencsényi László,  Villányi Györgyné Jutka, Pálos Erika
A Vezetői Kollégiumi ülésen elhangzottak a hozzászólásokban digitális fejlesztés igények, amivel foglalkozni kéne, de az elnökség úgy döntött, hogy ez fontos feladat, de a küldöttgyűlés miatt ne első félévben kerüljön ez napirendre, legyen az új elnökség egyik első feladata..

A problémás szervezeti egységek száma lecsökkent, a frissülési irányokat jól mutatták a Vezetői Kollégiumi ülésen az új tisztségviselők bemutatkozásai és a hozzászólások. Az Ifjúsági kör ügyét azonban tisztázni kell. Hogyan legyen a továbbiakban, mert nincs megfelelő létszámú tagsága. Kraici Mária alelnök vállalta az átnevezési ajánlatok alapján a szakosztály vezetőjével a megbeszélést, a rászervezési feladatok átgondolását.

Mikonya György ügyében az ELTE TOK tanárok  mellette szóló állásfoglalást készítenek elő. Ebben nem vesz részt a Társaság.

A szervezeti egységekből beérkezett küldöttlistákat Fábry Béla alelnök átnézi, pontosítások szükségesek a névsorokban.

Karlovitz János elnökségi tag abbahagyta a tagnyilvántartás vezetését és igen zavaros állapotban lévő tagsági névsort hagyott hátra.  Ezt kell rendezni, a tagok adatait pontosítani kell. Ez  a munka folyamatban  van. Sok egyéni egyeztetést igényel.

A márciusi elnökségi ülés ideje és helye: 2018. március 12. hétfő 16 óra ELTE PPK ( Kazy) Téma: Beszámoló megbeszélése

Az április elnökségi ülés ideje és helye: 2018. április 11 szerda 15 óra BME Q épület. Téma: Operatív feladatok megbeszélése

Ezután a Jelölő Bizottság tagjaival beszélgetettek az elnökség tagjai  a Szakmai Kollégium létszámáról, a szavazásra javasolt személyekről,  a tagsági  ajánlásokról és személyi kérdésekről a küldöttgyűlés előkészítéseként.
Az emlékeztetőt írta: Villányi Györgyné Jutka

 

2018. 02.09.

 

Kategória: MPT Elnökség | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?