Hajdú-Bihar megyei beszámoló, tervek

A Hajdú-Bihar Megyei Tagozat 2016. március 8-án „alakult újjá”. Nanszákné Ilike több éves áldásos tevékenységének űrét kellett kitöltenünk. Ezúton köszönöm Trencsényi Lászlónak, hogy személyesen is bábáskodott az újjáélesztésnél. Személyével és élvezetes előadásával is megerősítette a hallgatóságot, hogy folytatnunk kell elődeink munkáját.

A 125 éves jubileum több rendezvényén, szakmai napján, konferenciáján vett részt tagunk, így Kálmán Antalné (Marika), Pócsik Orsolya, Némethné Dávid Ircsu, Gerencsér Attila.

A XVIII. Szakmai konferencián, amelyet Hajdúszoboszlón rendez minden év októberében a Suliszerviz Pedagógiai Intézet, többen részt vettünk, magam is. A Thököly Általános Iskola és vezetője, Erdei Gyula, szerepelt digitális tananyaggal, jó gyakorlatként a szakmai rendezvény kísérő programjában.

2016. szeptember 17-én Bajkó Mátyás emlékülés és kopjafa avatás volt Debrecenben, amelynek társrendezője volt a megyei tagozat. Az előadók között Trencsényi László, Daróczy Ágnes és Gerencsér Attila szerepeltek.

Terveztünk még programot, ennyi valósult meg.
A 2017. év tervei:

Szerény terveim vannak. Még mindig nagyon nehéz a kommunikáció. Sokfele vagyunk.

1. Igazgyöngy Alapítvány meglátogatása – foglalkozás látogatás, utána szakmai műhely beszélgetés.

Tervezett időpont: 2017. április 2. fele
Helyszín: Berettyóújfalu

2. Thököly Általános Iskola – szakmai bemutató az iskola digitális jó gyakorlatáról

Tervezett időpont: 2017. október utolsó hete
Helyszín: Hajdúszoboszló
3. Arany János szülőhelyének meglátogatása közösen a Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület megyei tagjaival. Közös kirándulás Nagyszalontára

Időpont: egyeztetés alatt.

Baráti üdvözlettel, Daróczy Ágnes, megyei elnök, Hajdú-Bihar Megyei Tagozat

Kategória: Hajdú-Bihar Megyei Tagozat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?