Levél az ÁMK-soknak

Kedves „ÁMK-pártoló” Kollégánk, MPT ÁMK-szakosztály tagunk!

 

Ezúton is szeretnélek értesíteni, hogy a Magyar Pedagógiai Társaság keretein belül működő ÁMK-szakosztály a tavalyi októberi kunszentmiklósi rendezvényével pontot tett működésére és megszüntette önmagát.

Az ÁMK-szakosztály 2013-as megalakulásakor azt a célt tűzte maga elé, hogy az általános művelődési központok szakmai mozgalmának értékeit szervezett keretek között örökítse tovább a kedvezőtlenül megváltozott jogszabályi (különösen oktatásirányítási) feltételek közepette. Ennek érdekében az eltelt esztendőkben szervezett tevékenységei elsősorban arra irányultak, hogy az Általános Művelődési Központok Országos Egyesületével együttműködve az „ámk-gondolatot” lehetőség szerint minél szélesebb körhöz juttassa el, valamint hogy a magyar pedagógiai gondolkodás számára megőrizze e „szakmai hagyományt”.

A szakosztály megszűnése nem jelenti azt, hogy ahogyan eddig segítetted, támogattad a hazai pedagógia ügyét, azt ne tehetnéd meg a továbbiakban is. Ezért kérlek, ha teheted, maradj a Magyar Pedagógiai Társaság körein belül, válassz magadnak egy olyan szakosztályt, amely véleményed szerint a legközelebb áll az általad vallott és követett értékekhez, gondolatokhoz, azaz röviden: maradj velünk! (http://pedagogiai-tarsasag.hu/ )

 

Köszönjük eddigi támogatói tevékenységedet, bízva abban, hogy lesz még lehetőségünk találkozni a Magyar Pedagógiai Társaság rendezvényein,

 

üdvözlettel:

 

Tarcsa Zoltán

az ÁMK-szakosztály (ex)elnöke

Kategória: ÁMK Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?