Meghívó

MPT Nemzetiségi nevelési szakosztálya
és az Interkulturális nevelési szakosztály
tagjai részére

Tisztelt Kolléga!

Ön, mint a MPT Nemzetiségi illetve Interkulturális szakosztálya tagja kapja ezt a meghívót. Aktualitását az adja találkozásunknak, hogy különböző okok miatt mindkét szakosztály munkája kritikus helyzetbe került, és a további munka esélyét adhatja megbeszélésünk eredménye. Ezért hívom 2014. március 8-án, szombaton, 10.30-ra az ELTE PPK Kazinczy utca 23-27. sz. alatti épületének II. em. 213 sz. termébe, ahol a “hogyan tovább” kérdéseit javaslom megvitatni.

Megbeszélésünk eredményeként kialakulhat egy olyan szervezeti keret, ami mindkét szakosztály munkájának értékeit tovább tudja vinni. Ezt magam is fontosnak tartom.

Beszélnünk kell arról is, hogy mi van akkor, ha nem tudjuk a mai helyzetet kedvező kimenettel meghaladni. Az MPT Alapszabálya szerint ez szakosztályaink megszűnését eredményezi.

Természetesen egyéb kimenetei is lehetnek megbeszélésünknek. Minden rajtunk múlik. Az MPT Elnökségének biztatását, támogatását bírjuk, de ez kevés. Nekünk kell eldönteni, mi legyen a további munka tartalma, kerete, személyi feltételrendszere.

Tisztelt Kolléga! Amennyiben a meghívásnak nem tud eleget tenni, a megoldás, a további munka érdekli, kérem, ezt jelezze vissza. Azt is jelezze, ha kérhetem, ha a további munkában nem tud részt venni. Felhívom a figyelmét arra, hogy társasági tagságát ebben az esetben is fenntarthatja, a működő szervezeti egységek bármelyikében vállalhat munkát.

Budapest, 2014. február 24.

Tisztelettel:

a szervezeti egységek vezetői nevében

Fábry Béla sk.
alelnök

Kategória: Interkulturális nevelés Szakosztály, Nemzetiségi Nevelési Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?