Meghívó

Szakmai programra hívjuk a Baranya megyei pedagógusokat:

Kisgyermeknevelőktől kezdve az óvodapedagógusokat, tanítókat, tanárokat és pedagógiai munkát segítő kollégákat, logopédusokat, gyógypedagógusokat, pszichológusokat.

Téma: Korszerű válaszok keresése nevelési problémákra, tanulási folyamatok alkalmazásaira.

Vendégeink: Villányi Györgyné Jutka A Kisgyermeknevelési Szakosztály vezetője, A Kisgyermek újság felelős szerkesztője és Trencsényi László a Magyar Pedagógiai Társaság ügyvezető elnöke.

A program ideje: 2018. április 25. szerda 14 órától 16 óráig

A program helye: Pécsi Bártfa utcai Általános Iskola Vadgesztenye Általános Iskolája Pécs, Somogy u. 86.

A baranyai tagozat gazdag múltra tekintő munkáját kívánja támogatni ez a rendezvény. Örömmel látjuk a régi tagokat és az új érdeklődő, pályakezdő kollégákat, és egyetemi hallgatókat is.

A program ingyenes, és bejelentkezéshez kötött:

T.: Csovcsics Erika, 20/2600890
Email cím:
csovcsicserika@hotmail.com

Várunk minden érdeklődőt!

Villányi Györgyné Jutka
alelnök

Csovcsics Erika
munkaközösség-vezető

Trencsényi László
ügyvezető elnök

Kedves Tagtársunk és rokonszenvező kollégánk!

Az utóbbi időben kevés hírt közvetíthettünk a reményekkel korábban újjászerveződött Déldunántúli (Baranyai, ill. Tolnai) pedagógiai társasági tagozat életéről. Ennek több oka volt, nem e levél feladata, elemezni ezeket.
Sokkal inkább annak az örömünknek közzététele, hogy Csovcsics Erika, a pécsi (Komlói út 58. sz alatti, hosszú nevű) intézmény, a Budai-Városkapu iskola és…. intézményvezetője vendégül látni készül az érdeklődőket intézményében. A vendéglátás tervében egy olyan “konzilium” képe fogalmazódott meg, hogy a napjainkban sokasodni látszó nevelési problémák megoldásának, “kezelésének” módszertani kérdéseiről cseréljünk “jógyakorlatokat”, osszuk meg egymással tapasztalatainkat – a kölcsönös segítés jegyében.
A meghívást magam az MPT ügyvezető elnökeként, és Villányi Jutka alelnökként is elfogadtuk. Készülünk a találkozóra, készen állunk arra, ha a 126 éves Magyar Pedagógiai Társaság életéről, szervezetéről, feladatairól kapunk kérdéseket: válaszoljunk, illetve váltsunk e kérdésekről is egymással szót.
A találkozó tervezett időpontja április 25. kora délután.
Amennyiben érdeklődik, s eljönne a találkozóra, úgy részletes meghívót küldünk.
Természetesen, ez a hír terjeszthető.

Barátsággal, várakozással

Trencsényi László c. egyetemi tanár, az MPT ügyvezető elnöke

Kategória: Dél-dunántúli Tagozat, MPT | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?