Meghívó szakmai műhelyprogramra

Örömmel számolunk be arról, hogy a Magyar Pedagógiai Társaság Somogy Megyei Tagozatának, a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karának és Neveléstudományi Intézetének támogatásával rendezzük meg

Az iskola mítosza – az iskola valósága

című szakmai műhelyprogramunkat, melyre ezúton tisztelettel hívunk és várunk minden érdeklődőt.

A rendezvény időpontja: 2018. április 19-e, csütörtök, 13.30-17.00. Helye: Kaposvári Egyetem, Rektori Tanácsterem, (7400 Kaposvár, Guba Sándor utca 40.). Szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy a műhelyprogramon való részvétel ingyenes, díjfizetési kötelezettség nem terheli.

Szakmai műhelyünket azzal a szándékkal hirdetjük meg, hogy lehetőséget teremtsünk a nevelésügy különböző területein tevékenykedő elméleti és gyakorlati szakemberek közötti párbeszéd erősítésére, az iskolaügy problémáinak sokoldalú megismerésére és a lehetséges megoldások szakmai megvitatására.

A tagozati műhelyprogramot az együttműködés jegyében az idén is megrendezésre kerülő Képzés és Gyakorlat Konferenciához csatlakoztatjuk, melynek előadásaira, vitáira szintén meghívjuk. Szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy a konferencián való részvétel regisztrációhoz (és részvételi díjhoz) kötött. A műhelyprogramon való részvételt díjfizetési kötelezettség nem terheli, az természetesen díjmentes.

Reméljük, hogy megtisztel bennünket a rendezvényen való részvételével, gondolataival és szakmai javaslataival!

Tisztelettel:

a Műhelyprogram szervezői nevében

Perjés István
egyetemi tanár

 

Kategória: Somogy Megyei Tagozat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?