MOPED válaszúton

Kedves Barátom!

Szeretettel meghívlak a Mozgalompedagógiai Szakosztály következő ülésére, melyre március 13-án 15.30 órai kezdettel kerül sor. Helyszín: ELTE PPK (Budapest, VII. Kazinczy u. 23-37., 204-es terem.

Napirend:

1. Beszámoló a 2018-as évről
2. További tervek

Találkozónknak ezúttal a szokásosnál nagyobb a tétje, ugyanis dönteni kell a szakosztály további sorsáról. Az elmúlt évek során ugyanis létszámunk egyre fogyatkozott, fiatalítási kísérleteink rendre sikertelenek voltak. Hogyan tovább?

  1. Rendületlenül folytatjuk az utolsó emberig (pontosabban: az utolsó 10 emberig, mert az MPT alapszabálya szerint a szervezeti egység működőképessége ehhez a küszöbhöz kötött), vagy
  2. feloszlatjuk, megszüntetjük a szakosztályt, vagy
  3. egyesülünk, beolvadunk egy másik szakosztályba (feltéve persze, hogy befogadnak; itt elsősorban a közösségpedagógiai vagy a szabadidő-pedagógiai szakosztály jöhet szóba).

Mérlegelnünk kell azt is, hogy a b) vagy c) megoldás esetén mi lesz a sorsa a szakosztály fontos hagyományainak, a Vasvári Diplomának (még van egy megítélt, de át nem adott Vasvári Diplománk!), a Mozgalompedagógiai füzeteknek (amelyből további kötetek vannak előkészítés alatt), a Bors néni Emléklapnak.

Mellékelem a 2018. évi tevékenységünkről szóló beszámolót is. Ebben szerepel az is, hogy – amennyiben a folytatás mellett döntünk – a szakosztályi ülésen meg kell beszélnünk a 2018. évi programunkat.

Amennyiben nem tudsz személyesen részt venni a szakosztályi ülésen, kérlek, az alábbi elérhetőségek valamelyikén oszd meg velem gondolataidat, véleményedet a fenti kérdésekben. Várom válaszodat arra vonatkozóan is, hogy 

  • továbbra is fenntartod MPT, és ezen belül a Mozgalompedagógiai Szakosztályhoz kötöd tagságodat,
  • fizettél-e tagdíjat 2019-ben,
  • kaptál-e MPT adatkezelési nyilatkozatot, és azt visszaküldted-e?

(A tagdíj fizetésére és az adatkezelési nyilatkozat kitöltésére lesz mód a szakosztályi ülésen is.)

A korábban érkezőket szeretettel várom már 15 órától kezdődően az aulában (vagy, ha az aula éppen foglalt, a büfében).

Barátsággal:

Révész György

Kategória: Mozgalompedagógiai Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?