MPT Szókincsháló Szakosztály – Beszámoló és munkaterv

 az MPT 2016. januári vezetői kollégiumi ülésére

A Szókincsháló szakosztály életében jelentős változás, hogy befejeződött a „bázisiskolánk”, a Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola átépítése.

Így újra lehet használni az ottani informatikai eszköztárat, és folytatni tudtuk a tanulók szókincsfelmérő tesztjeit. Még fontosabb azonban, hogy a szakosztály tagjai ebben az évben aktívabban részt tudnak venni a munkában.

A legfontosabb változás azonban a vezetés „fiatalítása”: a szakosztály vezetését átveszi Turcsik Viktor, a Herman Ottó Általános Iskola igazgatója.

Ezt a döntést a közeljövőben megtartandó szakosztályi közgyűlésen megerősítjük.

A szakosztály leköszönő elnöke – mint egy informatikai cég vezetője – a szoftvertechnológiai háttér biztosításával továbbra is aktívan támogatni kívánja a szakosztály munkáját.

A különféle dokumentumok rendszerezésére és interneten való jó kereshetőségére szolgáló technológiát bemutattuk a szakosztály 2015. november 25-én a Miskolci Egyetem TÁMOP által támogatott “Digitális úton-útfélen” projektjének záróeseményéhez kapcsolódva. Ez egyúttal hasznos segítség lehet pl. az MPT évfordulójához kapcsolódó anyagok rendszerezéséhez.

2016. január 26.

Varga Kornél, a szakosztály elnöke

Kategória: Szókincsháló Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?