Szomatikus nevelési szakosztály

Kedves Tagtársunk!

Értesítjük, hogy a Szomatikus Szakosztály elnöke – munkahelyén kapott új és nagymértékű feladataira hivatkozva – lemondott megbízatásáról, és e szándékát az elnökség többszöri bátorítása ellenére fenntartja. A koordinátor nélkül maradt szervezeti egység új elnökének személyéről választás útján a közösség dönthet.

Az alapszabálynak megfelelően a Szomatikus Szakosztály ülését 2013. április 9-én, 15.00 órára összehívjuk, helye: ELTE PPK (1075 Kazinczy u 23-27) 202. sz. szoba. A jelenlévők számától függetlenül az ülés dönthet új vezető megbízásáról, a szervezeti egység működtetésének tartós vagy rövidebb szüneteltetéséről. Ezt a küldöttgyűlés erősíti meg majd 2013. májusban. Megszűnés esetén a szakosztályban tömörülő tagtársaink változatlanul az MPT tagjai maradnak, módjukban áll választani másik szervezeti egységet, ahol identitásra lelnek – ezt kérjük és ajánljuk.

Kérjük, jelezze: részt tud-e venni az ülésen. Módjában áll akadályoztatása esetén levélben is nyilatkozni javaslatairól.

Szeretnénk, ha a társaság színességét, sokoldalúságát is reprezentáló szervezeti egység újraszerveződne, s tagjai közösségre találnának benne, illetve társaságunkban, patinás közhasznú szakmai szervezetünkben
Tereinkről, programjainkról tájékozódjék honlapunkon (www.pedagogiai-tasasag.hu), de személyes beszélgetésen is szeretettel látjuk.

2013. április 2

Az elnökség nevében üdvözlettel:

Kraiciné Szokoly Mária
alelnök
szokoly.maria@ppk.elte.hu
mobil: 06 206101547

Kategória: Szomatikus Nevelési Szakosztály | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?