Veszprémi tagozat meghívó

Magyar Pedagógiai Társaság
1075. Bp. Kazinczy u. 23-27.
1364. Bp. Pf. 176.
tel./fax.: 06-1-302-3494
e-mail: mpt@index.hu, mptiroda@gmail.com
www.pedagogia-tarsasag.hu

Kedves Tagtársunk!

A Magyar Pedagógiai Társaság fontos szerepet töltött be a nagyhagyományú szakmai szervezetben. Olyan személyek fémjelezték az 1967-es újjáalakulást, mint Gárdonyi Lajos, Fonay Tibor. Később Frisch Gyula és Schindler Ágnes álltak helyt a közösségért nehezedő körülmények közt.

Az utóbbi években a tagozat élete elhalt, a küldöttgyűlés 2 éve kénytelen volt a beszüntetést tudomásul venni.

De nem így tett néhány kollégánk, Törzsökné Babi és Pálné Hajni vállalták magukra az újjászervezést. S ebben segítséget kaptak régi és új tagoktól.

Együtt tehát a “csapat”, az Alapszabály szerinti legalább 10 fő, mely elég a tagozat létezőként való kimondásához.

Programalkotó összejövetelre hívunk 2013. november 9-én 11 órakor, Balatonfűzfő, Nike körút 1. Polgármesteri Hivatal, tanácskozó termében (élvezve a fűzfői önkormányzat vendégszeretetét).

A szervezők kérésére magam vállaltam előadást, vitaindítót a nevelésügy aktuális kérdéseiről. A vita melegében döntene a tagozat stratégiájáról, programterveiről.

Ezen üzenetet örömmel küldöm. Várunk mindenkit. Részvételi szándékát, kérjük, jelezze fenti elérhetőségeinken. Ha nem tud jönni most, de amúgy vállalja a közösséget a társasággal, az új tagozattal, akkor ezt is jelezze, érdeklődjön programjainkról most megújuló honlapunkon. S  azt is korrekt válasznak tekintjük, ha elköszön szervezetünktől. Tanácsaira, észrevételeire közhasznú szervezetünk ekkor is számítani fog.

Tisztelettel, várakozással.

Budapest, 2013. október 3.

Trencsényi László
ügyvezető elnök

Kategória: Veszprém Megyei Tagozat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?